Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

Likya Yolu ve diğer Kültür Rotalarının Güncel ve Ücretsiz GPS Verileri

Menüde "GPS Verileri" bölümü Likya Yolu'nun tüm güncel izlerini içermektedir. Likya Yolu rotalarının bir kısmı 2019 yılında güncellendi. Bu sebeple rotaların bazılarında "ESKİ", "YENİ", "UYARI" gibi başlıkları göreceksiniz. Eski rotalar halen kullanılırken yeni rotalar Altuğ Şenel'in "Adım Adım Likya Yolu" kitabının da yaygınlaşması ile yürünmeye başlandı.

2019 yılındaki güncellemeler ile birlikte yaklaşık uzunluğu 600 km. olan Likya Yolu'nun bir kısmının ilerleyen yıllarda Pisidia ve St.Paul Yollarına bağlanması planlanıyor (Via Francigena). Likya Yolu'nun güncel ve yenilenen rotaları ile birlikte Türkiye'deki kültür rotalarının birçoğunu Wikiloc hesabımızdan takip ederek ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Wikiloc kullanımı için "Premium" üye olmanızı (Mayıs 2022 itibariyle yıllık üyelik 60 TL idi), üye olarak internet bağlantısına ihtiyaç olmadan "offline" harita üzerinden takip etmenizi tavsiye ederiz. Premium üye dünyanın her yerindeki rotalara (yürüyüş, bisiklet, motor, tekne gibi) offline harita ile erişim hakkına da sahip olabiliyor.

Wikiloc gönüllüsü (ORG) Altuğ Şenel'in hesabından birçok rotaya ulaşabilirsiniz. Likya Yolu ve Karia Yolu gibi popüler rotaların tüm güncel izlerini aşağıda linkini verdiğimiz Altuğ Şenel'in hesabında bulabilirsiniz. Kültür Rotalarını yürüyen çok sayıda bireysel yürüyüşçü, gruplar, kulüpler ve rehber Altuğ Şenel'in izlerini kullanıyor. Wikiloc kullanıcı adı "altugsenel"










Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال