Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

Tarih, keşif, gastronomi, doğa turları ve programları. Size özel. Birlikte güzel

Yeni rotalar keşfetmeyi, yürüdüğümüz yerleri sizlere göstermeyi, paylaşmayı seven profesyonel rehberlerden oluşan bir ekibiz.

Deneyimlerimizi paylaşmayı seviyor, yürüyüşçülere elimizden geldiğince yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

HikeInTurkey ekibi olarak Likya Yolu, Karia Yolu, diğer tüm kültür rotaları ve şehir turlarında rehberli veya rehbersiz (self-guided) hizmetler sunuyoruz.

Programlarımızın çoğunu siz katılımcıların tecrübe ve isteklerinize göre şekillendiriyor (tailor-made), mutlu olup keyif almanız için elimizden geleni yapıyor, program sırasında sizleri mutlu edecek küçük dokunuşlar yaparız. En önemlisi kalabalık olmayız. Bizbize olur, geçip giden zaman bize ait olur.

Duyurulu programlarımızı www.hikeinturkey.com adresinden duyuruyoruz fakat yoğun olarak kapalı gruplara rehberlik hizmeti veriyoruz (şirketler, arkadaş grupları, aileler gibi)

Sadece Türkiye'den değil yurtdışından başta İngiltere ve Amerika olmak üzere Almanya gibi doğa yürüyüşü konusunda tecrübeli ziyaretçiler ve acentalar ile çalışıyoruz. Deutscher Alpenverein (DAV) ve DAV Summit Club gibi Avrupa'nın önde gelen trekking, bisiklet ve doğa aktiviteleri üzerine çalışan acentaları ve grupları ile çalışıyoruz.

Bizimle program yapmanız ve rehberlik hizmeti almanız için acenta olmanıza gerek yok. Sizler için istek ve taleplerinize uygun olarak programınızı yapabiliriz. Önce sizi dinliyoruz sonra terzi gibi özenle dikiyor, programınızı hazır hale getiriyoruz. Rehberli (guided) veya Rehbersiz (self-guided) olarak teklif verebiliyoruz. Rehbersiz program bile yapsak her zaman sizi adım adım takip ederiz.

Teklif istemek ve program yapmak için çekinmeyin. Bize bir mesaj yazın, gerisini bize bırakın.

Ekibimiz sadece yürüyüş konusunda deneyimli rehberlerden oluşmuyor. Konusunda tecrübeli hatta mesleği olan arkeologlar, gastronomi uzmanları, doğa bilimcileri bizlerle birlikte


Sorular, detaylar ve teklif için info@hikeinturkey.com e-mail atabilir veya sayfadaki iletişim formunu doldurabilirsiniz

Biz yürümeye devam ederken sorularınıza molalarımızda memnuniyetle cevap veriyor olacağız...




Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال