Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

LİKYA YOLU BULUŞMASI - 18/22 MAYIS 2016

Her sunumda, konuşmada belirttiğimiz üzere herşey www.likyayolu.org ‘da hatıraları yazmakla başladı. Sonrası yol gösterici ve teşvik eden bir paylaşım oldu.



Ardından güncellemeleri ve online soru/cevap türü bir etkileşim yaratmak için kurduğumuz bu Facebook grubuna çok sayıda katılımcı aldık.


Daha da önemlisi günce ve bu grup çok sayıda arkadaşı yürümeye teşvik etti. Hatırası çoktur anlatmakla bitmez.

Fotoğraf gösterileri ve söyleşilerde çok sayıda arkadaş ile tanıştık. Güzel dostluklar kurduk.

Bazısıyla yeniden veya birçoğunuzla ilk defa biraraya gelme anlamında 2016 yılı İlkbahar’da Likya Yolu üzerinde bir araya gelelim diyoruz. Çok uzun olmasa da hem yürüyelim hem de bir arada olalım, tanışalım.

18 Mayıs Çarşamba Kaş’tan hareket ile akşamında Boğazcık, 19 Mayıs’ta Aperlae, 20 Mayıs Cuma Üçağız, 21 Mayıs Cumartesi Andriake/Demre.

Ardından Kaş’a transfer. Katılmak serbest. Sayı henüz belli değil ama katılımcı sayısında bir limit olacak tabii. Ücret falan yok. Herkes ulaşımı, yemesini içmesini karşılasın yeter. Maksat bir arada olmak. Herkes kendinden birşeyler katar. Hiç gelmeyen olsa bile biz yürüyor olacağız. Bizi tanıyan bilir.

Konaklama konusunda herkes serbest ancak çadırda kalmak istemeyenler olabilir o yüzden çadır ve oda konaklama olan bir yerde kalabiliriz örnek Apollonia Lodge veya Purple House.

Detaylı programı ilerleyen zamanlarda duyuracağız. Şimdiden duyuruyoruz ki herkes programı kafasına veya bir kenara yazsın.

Sevgiler.

Mehmet-Altuğ




Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال