Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

SONBAHAR 2016 PROGRAMIMIZ ve DETAYLARI

Durmuyoruz. Yürüyoruz, Yazıyoruz. Sunuyoruz. Paylaşıyoruz.

Sonbaharda neler yapıyoruz? Bugün aramızda uzun süren (10 dak.) görüşme sonucunda programımızı yaptık. Tarihler belli değil tabii. İlerleyen haftalarda tarihleri de duyuracağız.


* Karia Yolu'na kaldığımız yerden devam ediyor, Ören'den yola çıkarak, Akyaka'ya ulaştıktan sonra, 2017 İlkbahar'da 12 günlük Datça Yarımadası için Akyaka'da kısa bir mola veriyor olacağız.

* Yoğun kar yağışı sebebiyle mahsur kaldığımız Frig Yolu'nun Yumaklı (Kütahya) Köyünden yolumuza devam ederek 2 günlük bir Zahran Vadisi geçişini tamamlayacağız. Geçen ilkbahar içimizde kaldı devam edemedik diye.

* Karia Yolu'nu yürümeye başladık. İyi bir tempo ile 8 günde bitirilebilen 175 km.lik İç Karia (Ege) parkurlarını anlatalım dedik. Sunumda yanında ne veriyoruz? Likya Yolu buluşmamızın anılarını. Burada başlayan güzel arkadaşlık ve dostlukları. Sunum ve söyleşi için çalışmamız devam ediyor.

* Bu adamların İstanbul'da kamplı ne işi var değil mi? Tam İstanbul değil aslında. Bir haftasonu bir araya gelip bir gece bir arada olalım dedik. Karadeniz sahili Şile, Ağva veya Kerpe (Kocaeli) civarları olabilir. Katılım sınırlı sayıda olacak malum Likya Buluşmasını da böyle yaptık. Anafikir ateş yakmayı, çadır kurmayı, uyku tulumuna girmeyi öğretmek değil tabii. Bir arada olmak. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyler var...
Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال