Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

2020 yılı Programları - Gelin beraber yürüyelim...

Yoğun geçen 2019 yılının ardından, 2020 için programlarının ilkini 28 Mart - 05 Nisan haftası için açıkladık. "Yol'da olmak" temalı yürüyüşümüz Likya'da Fethiye'den Kaş'a olacak.

Program detayları www.hikeinturkey.com adresinde veya aşağıdaki linkte

TUR DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Altuğ Şenel Rehberliğinde "Adım Adım" rotaları yürümek, azimle tamamlamak öncelikli amacımız değil. Önemli olan birlikte, bir arada olmak. Sonrası kolay. Minimum 6, maksimum 10 kişi ile sınırlı programdan keyif alacaksınız.

Programlar pansiyon konaklamalı oluyor. Bunun sebebi çadır konaklama için tüm katılımcıların tecrübeli olmaması. Etkinliğimiz temel kampçılık eğitimini içermediğinden kalabalık gruplarda çadır konaklama problem yaratabiliyor. Çadır konaklama ve temel eğitimler için bizlerden kamp konusunda daha deneyimli kulüp ve derneklerin etkinlikleri daha faydalı oluyor.

Program detaylarını ve duyuruları www.hikeinturkey.com adresinden de takip edebilirsiniz.

Sağlıklı, mutlu ve doğadan kopmadığınız güzel bir 2020 yılı olsun!!!!



Altuğ ŞENEL
1976 İzmit doğumlu Altuğ Şenel, Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı ve beyaz yaka hayatına Ford Otosan’da başladı. Satınalma Departmanında başladığı çalışma hayatına Ford of Europe’da ISE (International Service Employee) devam ettikten sonra Türkiye’ye geri döndü. Ford Otosan ve beyaz yaka kariyerini Finans departmanında tamamladı.

Altuğ Şenel 25 senedir aktif olarak fotoğraf ile uğraşıyor ve Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümünde de okudu. Bu süre içerisinde Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği’nde (KASK) 2 dönem başkan olmasının yanısıra, halen Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nda (TFSF) yarışmalar biriminde Federasyon Temsilcisi olarak görev alıyor. Yaptığı doğa Faaliyetlerini 10 yıldır düzenli olarak yazıyor. www.likyayolu.org web adresinde “günce” olarak yazmaya başladığından bu yana paylaşımları yüzlerce insanı yollara düşürdü ve doğaya çıkmaya teşvik etti. Türkçe olan websitesini İngilizce’ye de çevirdi (www.lycianway.org). Facebook’ta 25.000 üyesi olan, interaktif olarak paylaşımların yapıldığı bir grup kurdu ve doğaya çıkacakları 10 senedir sosyal dünyadan da gönüllü olarak teşvik etmeye çalışıyor. 2018 yılı ortasında çıkardığı “Adım Adım Likya Yolu” kitabı Likya Yolu’na gidecekler için temel kaynakların başında geliyor. Kitabın ilk baskısı yoğun ilgi gördü ve bir sene içerisinde ilk baskısı tükendi.

Bu süreçte Ayvansaray Üniversitesi Turist Rehberliği Bölümünden de mezun oldu. Beyaz yaka kariyerini sonlandırdıktan sonra ailesi ile birlikte Marmaris’e yerleşti. Bugün doğa ve kültür rotalarının aktif bir Turist Rehberi olmasının yanında, ailesi ile birlikte Marmaris’te ev yapımı dondurma ve kahve dükkanı işletiyor. Çeşitli dernek ve kulüplere de konuşmacı olarak davet edilen Altuğ Şenel halen Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü’nde öğrenciliğe, öğrenmeye devam ediyor.

Yaklaşık 5000 adet hatırı sayılır bir LongPlay arşivine sahip Altuğ Şenel, müzik dergilerinde, doğa ve rotaları ile ilgili tecrübelerini de Magma Dergisi ve Hürriyet Seyahat’te yazıyor.





Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال