Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

Likyayolu.org buluşması ve Teşekkür - 18-22 Mayıs 2016

Yaklaşık bir sene önce yaptığımız duyuru sonrasında bizim bile heyecanla beklediğimiz toplu Likya Yolu yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Etkinliğe o kadar yoğun bir talep oldu ki herhalde yol boyunca ordu kalabalığı şeklinde yürüyebilirdik.

Yürüyüşe Kaş’tan başladık, Üzümlü İskelesinde kamp attık, ertesi gün Aperlae, üçüncü gün kampı Kaleköy’de attık ve finali Çayağız’da yaptık.

Performans yürüyüşü yapmadık tabii. Amacımız buraları daha önceden yürümüşler ve ilk defa Likya’yı yürüyeceklerin de birarada olduğu bir etkinlik yapmaktı.

Çok da güzel oldu. Uyum, arkadaşlık ve katılımcıların birbirini teşvik ettiği harika bir yürüyüş oldu. Bu kadarını biz bile beklemiyorduk. Yürüyüş yepyeni ve uzun sürecek arkadaşlıkları da ortaya çıkardı. Amacımız da buydu. Katılan herkesin memnun kaldığını ümit ediyoruz çünkü biz Altuğ ve Mehmet olarak halen bu yürüyüşün etkisindeyiz...

Katılan veya kontenjan sebebiyle katılamamış herkese çok teşekkür ediyoruz. www.likyayolu.org üzerinden başladığımız yol hatırlarımızın paylaşımı, ardından sayısı 10000’e yaklaşan bu Facebook grubu, diğer yürüyüşyolları hakkında paylaşımlarımız ve sonunda en güzeli de yol arkadaşlarımız, yürüyüş boyunca karşılaştığımız arkadaşların bize duydukları güven ve gösterdikleri içten samimiyet oldu.

Mola verdiğimiz Ufakdere (Isa Hammaloğlu), Apollonia Lodge (Boğazcık), birer gece konakladığımız Aperlae (Rıza Cüce) ve Mehtap Pansiyon’a (Kaleköy), hatta yürüyüş sonunda soluklanmak için durduğumuz Andriake Camping Demre’ye de hepimize gösterdikleri ilgi alakaya da teşekkür ederiz. Konakladığımız her yerde fiyatlar ve imkanlar gayet makuldü. Bedava, indirimli vs. konaklamadık yani. Yanlış anlaşılma olmasın.

Yazılar hikayeler sonra. Hatta yaz sonrası yürüyen arkadaşların da katılacağı farklı bir sunum da yapabiliriz. Bu da demek oluyor ki bizimle yürümüş arkadaşlar bu sunumun aktif bir üyesi...

Takipte kalın. Yollara devam edeceğiz.

Sağolsun Mehmet tarafından hazırlanan bu video yürüyecekleri günceler kadar teşvik edecektir diye umuyoruz...

YOUTUBE LINK


Kaş'tan başlıyoruz. 18 Mayıs 2016.

Ufakdere'de mola zamanı

Üzümlü İskelesi Kampı. İkinci gün sabahı.

Boğazcık hatırası. Hedefimiz ikinci gün sonunda Aperlae'ye varmak.

Üçüncü gün sabahı. Aperlae'den (Purple House) yola çıkıyoruz.

Dördüncü gün Kaleköy'den (Mehtap Pansiyon) başlar.

YÜrüyüş Çayağız'da (Demre) biter. "Keşke bitmese" dediğimiz anlar.
Balıkadan Salih'te çay molası.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال