Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

Frig Yolu Hakkında ve Kocaeli'de Tanıtım Sunumu

15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Frig Yolu'nu (Ankara, Eskişehir, Kütahya, Afyon) bize kazandıran Hüseyin Sarı ile birlikteydik. Mütevaziliğinin ötesinde, kendi imkanları ile bastırdığı kitabını bizzat elden aldım.



Kendisiyle sadece yürüyüş rotaları haricinde sıkça biraraya geliyoruz. 500 km.lik Frig Yolu'nu yolu adım adım işaretleyip ve sıkça yenileyerek bizlere kazandırdığı için kendisine teşekkür etmek lazım.



Daha detaylı bilgi için;



Kitap ile bilgiler de web sitesinde var. Kitabın ekinde detaylı haritası da mevcut. 

Yürüyecek yerler çok da uzağımızda değil.

Kendisine söz likyayolu.org gibi adım adım yürüten bir Günce de Frig Yolu için olacak.


Altuğ, Hüseyin Sarı ile Ankara'da.

13 Ekim 2015 Salı günü Hüseyin Sarı'yı Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği'nde Frig Yolu'nun tanıtımı ve sunumu için ağırladık.

Frig Yolu'nun alternatif turizme kazandırılması, işaretleme, yol direklerinin dikilmesi ve kitabı hakkında bilgiler verdi. Kültür yollarının yürüyüşçüleri olarak kendisini büyük keyif ve heyecanla dinledik.

Herkesin önünde bize Likya Yolu gibi bir günceyi Frig Yolu için de yazmamızın sözünü verdirdi. Biz de kendisini kırmadık tabii ki. Buradan da yazılı olarak sözü verelim ve zaten programda olan Frig Yolu'nu adım adım yürüyerek bir günce yazacağız diyelim.

Bu arada kendisi 10 adet Frig Yolu kitabını satılmak üzere bize bıraktı. Dileyenler altugsenel@gmail.com adresine email atarak kitabı talep edebilirler (30 TL.). Kitap içerisinde harita da var.







Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال