Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

Sidyma'da bir gün - Sidyma Homes

Tüm yol hikayesini tabii ki paylaşacağız ama üzerinden zaman geçmeden Sidyma'da biten yol hikayemizi güzel konukseverlik ile tamamlatan Brea and Fatma'ya teşekkür etmek gerekiyor.

Likya Yolu tarihi, denizi ve güneşi ile özel bir yürüyüş parkuru ama yol üzerindeki köylerde, kasabalarda çadır/kamp harici konaklama imkanlarının da gelişmesi ve desteklenmesi gerekiyor.


TURKISH - 07 MAY 2015 PERŞEMBE - SIDYMA HOMES

Farklı ülkelerden gelen 13 kişi 06 Mayıs 2015’te Sidyma’ya gitmek için Alınca’dan yola çıktık. Hedefimiz akşam Sidyma’ya ulaşıp orada konaklamaktı.

Kahve / çay, bira veya yemek, hatta için uğrayıp tanışmak için sorun yok ama kalmayı planlıyorsanız gitmeden önce rezervasyon için mutlaka aramanızı tavsiye ediyoruz. (0536-474 07 73 / 0536-725 17 95)

Her şey beklediğimizden de güzeldi. Odalar ve çevre özgünlüğünü kaybetmeden, çevreye zarar vermeden dekore edilmişti.

Nezaketleri ve misafirperverliklerinin yanında, Likya Yolu’na bu konaklama seçeneğini ekledikleri için Brea ve Fatma teşekkürler etmek gerekiyor.

Sidyma’da (şimdiki adıyla Dodurga) özellikle Roma döneminden kalma kalıntıları, köy hayatını ve konukseverliği görmek için durmanızı tavsiye ederiz. Çantalarınızı bırakıp köy içerisinde ve kalıntılar arasında dolaşabilmek mümkün.

Yürüyüşe gittiğim grubun da benimle aynı fikir ve düşünceler içerisinde olduğunu düşünerek herkes adına tekrar teşekkür etmek istedik...


Sidiyma'ya yürüdüğümüz günün yürüyüş detayları:

WIKILOC GPS LINK


Sidyma Homes'a hoşgeldiniz

Yürüyüş sonrası kısa bir mola 

Mola ve odalara yerleştikten sonra Türk şarabını deneme vakti geldi. Buzbağ, Diyarbakır.

Akşam yemeği zamanı (hiç sinek yok)

Ertesi gün. Sabah saat 07:00.
Sidyma Homes'dan manzara 

Kahvaltı zamanı. Brea servise durmadan devam ediyor.

Biri bizi durdursun!!!

Brea & Fatma

Veda zamanı

GÜzel konukseverliğe tekrar teşekkür ediyoruz.



Sidyma Homes nerede? İşte cevabı. Krokiye buyurun.
Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال