Likya Yolu Haritaları, günceler, rota bilgileri, Likya Yolu GPS bilgileri, diğer tüm yazılara sayfanın üzerindeki MENÜ sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz

2013 Yürüyüş Planımız - Lycian Way 2013


2013 yürüyüşünü tamamladık!!! Yazmaya başladık... PEK YAKINDA!!!

2013 programı hazır. 26 Nisan - 02 Mayıs!!!!!

Yürüyüş boyunca sizlerle bağlantımızı kopartmadan geçen sene olduğu gibi www.yoldayiz.com adresinde olacağız.

Böylece Likya Yolu'nun paylaşılmamış parkuru kalmayacak. Geçen sene zamanımız kalmadığı için toplam 4-4.5 gün sürecek 1700 metrelik Alacadağ geçişimiz boyunca programımız şöyle;


27 Nisan Cumartesi – Finike’den çıkış başlıyor. Cumartesi gecesi zirvede kamp. Çıkabildiğimiz kadar çıkıyoruz. Baktık daha ilk günden performans oturdu inişte kamp atarız.

28 Nisan Pazar – İnişe geçiyoruz. Zirveden Demre girişi Myra yaklaşık 20 km. Bugün Çayağız’a varamayız. Kate Clow kitabına göre 7 saat gösteriyor ve 10 km. Az değil. Myra’yı yarım saat bile olsa göreceğiz. Myra-Çayağız yolunun bir kısmını alabildiğimiz kadar alıp Gürses civarlarında kamp atabiliriz. Bu parkuru yürüyen çok az. Birçok insan Çayağız-Demre asfaltından yürüyor.

29 Nisan Pazartesi – Bugün hedef Üçağız. Çayağız’a iniyoruz. Erken çıkışla saat 10-11 gibi Çayağız’a varabilirsek Üçağız’a sakin sakin varabiliriz. Gece kamp Üçağız’da.

30 Nisan Salı – Bugün Aperlae’ye yürüyoruz. Sabah erken çıkarak en geç öğlen gibi varacağız Aperlae’ye. Kamp Aperlae’de. İmkan olursa da Üçağız’dan taze balık veya sucuk alıp akşam Aperlae’de yapabiliriz ateşte. Gece Aperlae’de konaklama.

1 Mayıs Çarşamba – Boğazcık'a yürüyeceğiz. Boğazcık'tan taksi ile Kaş'a geçerek öğlen saat 14:00 gibi Kaş'ta olmayı planladık Akşam Kaş Kamping. Akşam da Likya Yolu'nun kapanış yemeği var. :)

2 Mayıs Perşembe – Kaş’ta kahvaltı ve öğleden sonra dönüş (Antalya-İstanbul)


Bu seneki yürüyüşü bizimle birlikte yapmak isteyen o kadar çok sayıda doğasever ve blog okuru arkadaşımız oldu ki kimseyi kırmamak için bu yürüyüşü iki kişi tamamlamayı uygun gördük. İlginize şimdiden teşekkürler.

Takipte kalın çünkü belli bir sayının üzerine çıkmadan toplu bir yürüyüş planladık. O tarihlerde uygun olan arkadaşlarımızla yürümeyi düşünüyoruz.

---------------------------------------------------

Let 2013 plans begin!!!! 26 April - 02 May...

After all we're proposing to share all path details of Lycian Way according to our 2013 plans below;

Finike
Belen
Belos
Alakilise (Church of Angel Gabriel)
Zeytin
Belören
Myra
Demre
Çayağız (Andriake)

Let's keep in touch...


Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال